Zoeken
  • Kimberley Ardaseer

Voor alles een eerste keer

Ja, ook ik ben begonnen met het schrijven van een blog. Ik vind het leuk om te schrijven over dingen die mij bezighouden. Dingen die ik ontdek of wat voor mij betekenen. Dingen die ik vanuit mijn bedrijf Sankalpa doe, de dingen die mij veel plezier brengen. Ik betrapte mezelf op de gedachte: 'wie wil nou lezen wat ik heb te vertellen'? Maar ondanks deze gedachte ben ik gewoon begonnen.


Waarom een blog? Ik schrijf nu vaak korte verhaaltjes bij mijn instagramposts voor @sankalpamassagereiki. Hier loop ik regelmatig tegen het probleem aan dat mijn teksten te lang zijn en ik mijn hele verhaal moet inkorten. Ik moet te veel nadenken over wat belangrijk is om te vermelden en kan vaak net niet genoeg in detail treden.


Omdat ik nu tijdelijk geen mensen mag ontvangen, niet fysiek bezig ben met het geven van Sound Baths, met het geven van massages en het geven van Reiki. Mis ik het laten ontspannen en het verbinden met iedereen die bij mij voor sessies en behandelingen kwam. Hierdoor kwam het idee in mij op om mijn ‘instagram-schrijf-enthousiasme’ breder te trekken.

Twee vliegen in een klap! Ik kan schrijven over de ontwerpen die mijn fascineren en mij bezighouden en ik hoef niet meer na te denken over dat de tekst bij de foto te lang is. Een ander groot pluspunt vind ik, dat ik mezelf uitdaag om alle kennis en informatie die ik al heb of nog ga ontdekken te delen. Heerlijk om dieper in bepaalde onderwerpen te duiken, het te ervaren en te delen.

Waarover zal het gaan? Het idee is om te schrijven over het fantastische lichaam dat wij als mens hebben en hoe je kan luisteren naar de signalen die het geeft. De kracht van aanraking en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hoe kan je nou ontspannen en verbinden met je ware zelf? Wat zijn klankschalen en hoe werken ze? Wat betekend energiewerk voor mij? Hoe zet ik reiki in en wat is het? Wat is energie en wat zijn chakra’s? En hoe kan al dit helpen bij groei en zelfontwikkeling, zodat je kan leven vanuit je hart? Klinkt fijn he?


Ik heb veel zin om te beginnen met schrijven, hopelijk jij om te lezen. Je kan mij ook volgen via Facebook - sankalpamassagereiki en instragram @sankalpamassagereiki Hier post ik regelmatig dingen en zal ik ook laten weten wanneer er een nieuwe blog online wordt gezet.


Hope to see you back here!


Liefs,

Kimberley

44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven