REIKIBEHANDELING

Reiki is een behandelmethode die zijn oorsprong heeft in Japan. Letterlijk vertaald staat ‘Rei’ staat voor leven en ‘Ki’ voor energie. Reiki wordt dan ook vrij vertaald als universele levensenergie. Levensenergie zit in ieder mens, in ieder dier en in iedere plant. Reiki zit eigenlijk in alles wat leeft.

'Universele levensenergie die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert'

 

 

De universele levensenergie die tijdens een Reikibehandeling wordt gegeven stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geeft energie op de plekken waar het nodig is. Soms zitten er blokkades in de energiestromen van het lichaam die klachten veroorzaken. Door simpele handopleggingen op het lichaam wordt energie door het lichaam gestuurd en zorgt hiermee dat de balans in het lichaam herstelt. De energie gaat daar waar het nodig is. 

Reiki werkt op zowel lichamelijk, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. De Reiki energie helpt om lichaam en geest in balans te brengen en zal de energie geven die op dat moment nodig is. 

HANDIG OM TE WETEN

Een Reikibehandeling duurt 60-75minuten en hierbij ben je volledig gekleed.

Tijdens de behandeling lig je eerst op de rug en daarna op de buik. Indien dit niet mogelijk is geef dit aan dan wordt gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Reiki wordt gegeven door middel van een aantal handopleggingen en is hiermee een zachte en non invasieve behandelmethode. 

Let op! Reiki is geen vervanging voor behandeling van een arts, medische verzorging of medicijnen maar ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

OPENINGSTIJDEN

 
       maandag: 9.00 - 21.30u       

 dinsdag: 9.00 - 21.30u

 woensdag: 18.30-21.30u

Weer open vanaf 22 februari!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

laat hier je e-mailadres achter. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 | Sankalpa massage, reiki en klankbeleving |

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

CONTACT

Sankalpa

massage, reiki en klankbeleving

Kimberley Ardaseer

Hildebrandhove 174

2726 BA Zoetermeer

kvk: 74267256

 

06-28160961

sankalpamassagereiki@gmail.com