REIKI

Reiki is een krachtige behandelmethode die zijn oorsprong heeft in Japan. Letterlijk vertaald staat ‘Rei’ staat voor leven en ‘Ki’ voor energie. Reiki wordt dan ook vrij vertaald als universele levensenergie. Levensenergie zit in ieder mens, in ieder dier en in iedere plant. Deze levensenergie zit in alles wat leeft.

'Universele levensenergie die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert'

 

 

De universele levensenergie die tijdens een Reikisessie wordt doorgegeven middels handopleggingen stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Soms zitten er blokkades in de energiestromen van het lichaam waardoor energie niet vrij door het lichaam kan stromen. ​Reiki werkt op zowel lichamelijk-, emotioneel- en energetisch niveau. De Reiki energie helpt om deze energielichamen in balans te brengen, energie aan te vullen of stagnaties te verhelpen. Het zal geven wat op dat moment nodig is. 

HANDIG OM TE WETEN

Een Reiki sessie duurt 1,5uur en hierbij ben je volledig gekleed.

Reiki wordt gegeven door middel van een aantal handopleggingen en is hiermee een zachte en non invasieve behandelmethode. 

Let op! Reiki is geen vervanging voor behandeling van een arts, medische verzorging of medicijnen maar ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.